Home MireseRochii de mireasa Pentru zi, pentru noapte, alege atelierul cu rochii de mireasă care poate

Pentru zi, pentru noapte, alege atelierul cu rochii de mireasă care poate

by admin@nunta

În permanenta căutare a rochiei de mireasă perfecte, există o mulțime de factori de luat în considerare, fiecare având potențialul de a salva sau de a distorsiona imaginea unei femei în ziua în care nu își permite să se prezinte altfel decât în cea mai desăvârșită stare. De la silueta unică, până la anotimpul în care va avea loc ceremonia nupțială, fiecare detaliu trebuie analizat și făcut să se integreze cumva în scenariul după care îți planifici nunta. Un atelier de rochii de mireasă care știe și vinde, și confecționa, ajusta și personaliza, îți poate ușura sarcina de a face cea mai bună alegere pentru tine, care să te pună pe de-a-ntregul în valoare și, în mod special, partea ta cea mai fermecătoare.

O privire obiectivă, detașată, dar mai apropiată de adevăr

O femeie care urmează să rostească acel „Da!” care îi va schimba viața este prea implicată, prea emoționată, pentru a putea lua de una singură decizia care va influența întregul mers al nunții. Toți ochii sunt îndreptați spre mireasă, urmarind-o de la început până la sfârșit, prin urmare toată presiunea pe umerii ei apasă. Un magazin cu rochii de mireasă cu experiență poate prelua din această imensă responsabilitate de a obține o imagine impecabilă, fiindcă se ghidează după anumite repere învățate în timp și exersate cu fiecare femeie care aproape mereu își caută ținuta perfectă contratimp.

Câteva sfaturi:

  1. Începe cu silueta: Fiecare femeie are o siluetă unică, iar rochia ar trebui să îi complimenteze frumusețea naturală, indiferent sub ce formă s-ar prezenta. Dacă ai o siluetă tip clepsidră, o rochie în formă de A sau o rochie model prințesă îți va evidenția talia și va crea echilibru în toată zona superioară a corpului, de la umeri, la șolduri. Pentru o siluetă tip măr, un corset bine structurat și o fustă evazată pot lăsa impresia de subțiere a taliei și accentua senzualele contururi feminine. Unei viitoare mirese cu umerii mai lați decât șoldurile, o rochie în stil imperial îi va pune în valoare linia bustului, a taliei, transmițând o senzație puternică de grandoare.
  2. Ține cont de anotimp: Fiecare anotimp aduce cu sine condiții diferite de vreme, dar și de atmosferă, iar rochia ta ar trebui să se potrivească cu fiecare context specific. Spre exemplu, pentru nunțile de vară, orice magazin cu rochii de mireasă din București, din țară, din altă țară, îți va recomanda materiale ușoare și fluide, fiindcă este o opțiune logică. Însă care să fie acestea, de care mătase, cât voal, depinde de știința fiecărui atelier de a-și promova oferta. La fel, pentru nunțile de iarnă, sunt indicate materialele mai dense, cum ar fi dantela sau catifeaua, iar dacă adaugi ținutei și un bolero sau o haină elegantă, nu vei simți disconfort termic în timpul ceremoniei și al petrecerii.
  3. Fă-ți timp pentru probe: Este esențial să îți aloci suficient timp pentru a face oricâte probe este nevoie, fiindcă ținutele de nuntă sunt foarte complexe și vin de fiecare dată, toate, perfect pe manechin, dar pe un bust adevărat, pe un șold adevărat, probabil vor trebuie adaptate măcar puțin. În cazul în care alegi o rochie de mireasă la comandă dintr-un atelier specializat, asigură-te că începi procesul de adaptare a creației la corpul tău cu câteva luni înainte de nuntă, pentru a avea timp de ajustări și pentru a evita stresul de ultim moment. În plus, asigură-te că îți faci probele în condiții similare cu cele din ziua nunții, pentru a fi sigură că te simți confortabil în rochie și că poți să te miști cu ușurință.
  4. Alege accesorii potrivite: Accesoriile pot completa look-ul de mireasă superbă, unică, de primă copertă a unei reviste de nunți, aducând o notă personală și distinctivă. În funcție de stilul rochiei tale, poți opta pentru o tiară strălucitoare sau pentru un voal romantic, pentru a-ți evidenția frumusețea și pentru a adăuga un aer de eleganță. Nu uita să iei în considerare și pantofi care să completeze ținuta într-un mod armonios, dar și bijuteriile potrivite, cu strălucire albă (aur alb, pietre, perle) pentru rochii albe, cu irizații gălbui pentru rochiile ivoire.

Cele mai citite articole

Un atelier de creat mirese irezistibile

Atunci când vine vorba despre alegerea unei ținute de nuntă, diferențele dintre o petrecere de zi și una de noapte pot influența în mod semnificativ aspectul și stilul acesteia. Un avantaj al unei rochii de mireasă la comandă este că poate fi adaptată cu ușurință, pentru a se potrivi cu fiecare tip de eveniment, astfel încât să îți evidențieze frumusețea și să te facă să strălucești atât la lumina zilei, cât și a stelelor, a lunii sau a unui candelabru sub care, oglindindu-te în ochii lui, vei privi viața voastră împreună până în adâncurile infinitului.

Un magazin cu articole pentru mirese cu istoric în domeniu îți va indica pentru o nuntă de zi o rochie mai lejeră și eterică, presărată cu detalii delicate. Probabil cu o croială simplă și fluidă și cu țesături ușoare, precum mătasea înnobilată cu o dantelă subtilă. Aplicațiile florale sau broderiile fine se vor potrivi perfect cu lumina naturală a zilei, adăugând un aer romantic și grațios întregii ținute. Lungimea rochiei poate varia de la modele lungi, până la cele midi, ideale pentru nunți de zi mai informale sau în aer liber.

Pe de altă parte, o nuntă de noapte poate pune mai bine în valoare o rochie de mireasă mai strălucitoare și mai sofisticată. Aceasta poate fi decorată cu elemente sclipitoare, cum ar fi sclipici, cristalele sau mărgele, pentru a reflecta lumina artificială și a evidenția, prin contrast, faptul că mireasă este cea mai naturală. Materialele mai opulente, cum ar fi satinul sau catifeaua, pot conferi un aspect luxos și sofisticat, iar o croială mai elaborată și mai senzuală, cu decolteu adânc sau spate gol, accentuează puterea de seducție și rafinamentul miresei.

Indiferent de preferințele tale, un consilier experimentat dintr-un atelier de mirese le poate face să devină reale, compatibile cu ce dorești și cu caracteristicile locului și anotimpului în care te căsătorești. Nu ezita să ceri sfaturi și recomandări și nu subestima impactul unor măsurători corecte și al unui croi impecabil. Un atelier de rochii de mireasă care știe și vinde, și confecționa, ajusta și personaliza, îți poate ușura sarcina de a face cea mai bună alegere pentru tine, care să te pună pe de-a-ntregul în valoare și, în mod special, partea ta cea mai fermecătoare.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: