Home Nunta Mici trucuri pentru aranjarea salii de nunta cu buget redus

Mici trucuri pentru aranjarea salii de nunta cu buget redus

by admin@nunta

Majoritatea oamenilor ajung sa se casatoreasca, nunta fiind unul dintre cele mai importante evenimente ale vietii.

In general, organizarea nuntii este un proces de lunga durata, costisitor si plin de stres. De la alegerea rochiei de mireasa si a costumului, pana la realizarea de invitatii, organizarea modului de transport a invitatilor si alegerea restaurantului, toti pasii pot fi generatori de stres.

Pentru multi, alegerea unor simple ornamente de nunta ramane ultima problema. Totusi, acestea pot avea un impact major asupra modului in care este perceput evenimentul. Aranjamentul salii are un cuvant important de spus atunci cand vine vorba despre pozele de la eveniment sau prima impresie lasata asupra invitatilor.

Din fericire, nu este nevoie de aranjamente scumpe pentru un impact vizual pozitiv. Cu mici trucuti se poate obtine o sala de nunta memorabila.

 

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand amenajezi sala de nunta?

  1. Florile. In general, florile sunt prezente peste tot: pe masa invitatilor, pe masa de preziduu, in spatele mesei de preziduu, pe stalpii de la intrare, etc. Daca vrei cheltuieli mai mici, poti opta pentru aranjamente minimaliste, cu flori doar pe mese si pe masa de preziduu. De asemenea, poti opta pentru flori de sezon, care de regula sunt mai ieftine.

Cele mai citite articole

Desi pare atractiv sa optezi pentru flori artificiale, cel mai bine este sa le eviti. Mai bine mai putine flori naturale, decat o multime de flori artificiale.

Pentru un impact puternic poti miza pe flori cat mai inmiresmate.

  1. Husele scaunelor, servetelele si fetele de masa. Sunt elemente care conteaza foarte mult. La fel ca si in cazul florilor, simplitatea poate sa fie raspunsul. Alege nuanta evenimentului si mizeaza pe elemente textile intr-o singura culoare. Eventual, poti personaliza servetelele sau prosoapele de pe mese.
  2. Panoul din spatele mesei de prezidiu si panoul pentru poze. Orice nunta moderna are un panou pentru poze. Este bine sa ii acorzi foarte multa atentie, deoarece este cel care va decide modul in care arata evenimentul pe retelele de socializare. Acesta trebuie sa fie aranjat cu flori naturale similare celor de pe mese si eventual, sa aiba un mesaj.

Panoul din spatele mesei de prezidiu trebuie sa fie si el ales cu grija.

  1. Luminile. Un mare plus atunci cand vine vorba despre atmosfera este dat de lumini. Acestea nu trebuie sa fie foarte puternice trebuie sa fie controlate cu usurinta si sa fie cat mai calde.
  2. Alte mici accesorii. Pentru imbogatirea salii, se pot folosi mici elemente colorate cum ar fi baloanele sau confetiile. Nu exagera cu acestea, insa, deoarece ce este prea mult poate sa para exagerat.

Daca bugetul nu iti permite, poti construio parte din aranjamente in regim propriu. Cu baloane, sfoara si hartii colorate si flori achizitionate ieftin din piata de flori pot fi facute adevarate minuni, la o fractiune din pretul solicitat de firmele de aranjamente florale.

Atunci cand aranjezi o sala pentru un eveniment de anvergura nuntii, tot ceea ce ai nevoie este o minte deschisa. Vei gasi o multime de solutii care mai de care mai interesante, care costa putin si au un impact major.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: