Home NuntaMarturii nunti Mărturiile de nuntă dulci – de ce să le alegi şi cât de apreciate sunt de invitaţi?

Mărturiile de nuntă dulci – de ce să le alegi şi cât de apreciate sunt de invitaţi?

by admin@nunta

Alegerea modelelor de marturii nunta este o decizie destul de provocatoare pentru mirii care, pe lângă locaţia nunţii, modelul rochiei sau fracului, pe lângă alegerea locurilor la mese pentru invitaţi, sunt puşi în dificultatea alegerii mărturiilor de nuntă, amintirilor pentru nuntaşi. 

De la cele mai ieftine şi până la cele mai scumpe mărturii de nuntă disponibile pe piaţă, cele mai des cumpărate sunt cele dulci, sub forma unor bomboane, macarons, prăjituri, borcanele cu gem şi cu miere, iar lista poate continua. Bomboanele sau dulciurile au rolul de a simboliza longevitatea, sănătatea, fericirea, fertilitatea şi prosperitatea. Ideală este alegerea unor mărturii dulci nu foarte pretenţioase, care să nu trebuiască să fie păstrate la o anumită temperatură, care să nu se topească şi să nu se strice.

Mărturii de nuntă comestibile – valoarea lor sentimentală

Cele mai citite articole

Mărturiile dulci sunt cele preferate de către miri din mai multe considerente:

  • respectă tradiţia. La început, mărturiile de nuntă erau reprezentate de o bombonieră de aur plină cu zahăr, zahărul având o semnificaţie aparte în acel moment. Acum, mărturiile dulci sunt reprezentate de borcănelele de gem şi de miere personalizate, bomboane, macarons, de prăjituri sau de bomboane, care să poată fi păstrate ca amintire sau să fie savurate imediat după nuntă. Oaspeţii pot fi trataţi cu mărturii dulci frumos ambalate în borcanele, în cutii de cadou, legate cu celofan sau panglici, mărturii cu un gust deosebit, însoţite de un mesaj de mulţumire pentru participare şi nu numai;
  • sunt delicioase şi pot fi servite în amintirea evenimentului ce tocmai s-a încheiat;
  • pot fi decorate astfel încât să arate senzaţional pe mese până la momentul în care sunt oferite invitaţilor, dar şi ulterior;
  • pot fi păstrate ca şi amintire, mai ales cele care sunt ambalate în borcane şi sunt ţinute în mod corespunzător
  • sunt potrivite pentru orice stil şi buget şi îi surprind în mod plăcut pe invitaţi.

De ce să oferi ca şi mărturie de nuntă un borcan cu miere sau cu gem invitaţilor?

Cadourile simbolice pentru oaspeţii care participă la un eveniment important, cum ar fi nunta, pot veni sub forma unor borcănaşe personalizate cu miere sau cu gem. O petrecere de nuntă foarte bine organizată presupune acordarea unei atenţii deosebite atât aranjamentelor florale, aşezării invitaţilor la mese, cât şi muzicii, tortului, mărturiilor de nuntă.

Cei care doresc să le arate invitaţilor aprecierea pentru participarea la marele eveniment, în ziua în care mârâi îşi unesc destinele nu trebuie să omită alegerea mărturiilor de nuntă. Din această categorie fac parte şi borcanele cu miere sau cu gem. Aceste borcănaşe sunt cu totul şi cu totul speciale. Mierea este văzută ca şi “aurul dulce” şi poate fi oferită simbolic invitaţilor, ca şi semn de mulţumire, în borcănaşe personalizabile care pot fi decorate cu un bilet de mulţumire sau cu un bileţel pe care este trecută data nunţii şi numele mirilor.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: