Home Diverse Implant dentar Fast and Fix

Implant dentar Fast and Fix

by admin@nunta

Ai nevoie de un implant dentar, dar nu vrei un tratament îndelungat? Un implant dentar Fast and Fix este plasat în maxilar imediat după îndepărtarea dintelui și acest lucru promovează o vindecare mai rapidă.  Un implant dentar Fast and Fix este o procedură în care implanturile sunt inserate direct după extracția dintelui natural. 

Implanturile dentare rezistente pot fi restaurate cu o nouă coroană temporară după ce au fost plasate. Economisești mult timp cu implanturi dentare Fast and Fix, deoarece structura lor specială este rezistentă și nu trebuie să aștepți până de vindecare și nici o a doua operație nu există pentru a expune implantul.

La plasarea unui implant Fast and Fix, rădăcina artificială a dinților este introdusă în orificiul gol al dintelui imediat după extracție și se vindecă mai rapid în maxilar. Cu toate acestea, această metodă este potrivită numai pentru pacienții care au o structură sănătoasă, neinflamată a maxilarului și care nu au nevoie de o reconstrucție a structurii osoase. 

Cele mai citite articole

Dacă maxilarul nu este potrivit, implanturile dentare convenționale sunt cea mai bună soluție pentru tine. Cu toate acestea, pentru pacienții cu o structură osoasă adecvată, Fast and Fix oferă un avantaj decisiv: în funcție de viteza de vindecare, rădăcina artificială poate fi încoronată permanent după o perioadă de două până la trei luni.

Un implant dentar Fast and Fix poate fi încărcat imediat

Stabilitatea primară, adică puterea implantului imediat după inserție, este de obicei foarte bună cu implantul dentar Fast and Fix. Acest implant trebuie să se adapteze în osul maxilarului și să fie ferm închis de gingii. Conceptul de implant dentar Fast and Fix se bazează în principal pe caracteristica specială de a fi implantat imediat după extracția dentară. Acest lucru scurtează perioada de conectare cu maxilarul și poți pleca acasă cu dantura completă. Implantarea Fast and Fix este absolut nedureroasă, datorită anesteziei locale și dăunează doar minimal pielii și țesuturilor moi (minim invazive). 

În primul rând, dintele este extras înainte ca implantul dentar corespunzător să fie plasat în orificiul dintelui. Un implant dentar Fast and Fix este montat imediat după extracție, iar în cazul implanturilor dentare convenționale, este necesar să aștepți câteva luni până când implantul dentar s-a vindecat, de obicei 2 până la 3 luni. 

Proteza vizibilă, cum ar fi o coroană, este plasată numai după ce implantul s-a vindecat. Spre deosebire de tratamentul cu un implant convențional, durerea sau umflarea după un implant dentar Fast and Fix sunt rare. Pentru a preveni în continuare aceste simptome, nu trebuie să fumezi timp de 48 de ore după introducerea implantului dentar. Avantajele sunt evidente, și anume, timp scurt de tratament. Depinde de dentist, dar de obicei durează doar 3 până la 6 luni, deoarece toate măsurile pentru proteză se efectuează într-un singur tratament. Stabilitatea și rezistența sunt deja destul de ridicate imediat după implantare. 

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: