Home Diverse Gata de logodnă, dar nu știi mărimea inelului? Aici găsești ajutor!

Gata de logodnă, dar nu știi mărimea inelului? Aici găsești ajutor!

by admin@nunta

Știm cât de greu este să faci ca totul să fie perfect într-un moment atât de special pentru amândoi. Pe lângă momentul cererii în căsătorie, vrei să fie impresionată de inelul cu care îi ceri să îți fie alături toată viața! Dar, dacă nu ți-a spus niciodată care este mărimea inelelor ei, ce e de făcut?Experții Bijuterii TV au ajutat mii de bărbați să afle care este mărimea perfectă pentru inelul de logodnă. Au elaborat și un ghid pentru această problemă, pe care te vom învăța imediat cum să îl folosești ca să te asiguri că totul este exact cum ți-ai dorit!Uite care sunt următorii pași…

Primul pas pentru o cerere în căsătorie perfectă…

Ca regulă generală, atât pentru alegerea tipului de inel, cât și pentru a afla mărimea inelului perfect pentru iubita ta, ne vom folosi de bijuterii pe care le are deja. 

Așadar, primul pas este să identifici un inel pe care deja îl are și care i se potrivește perfect. Poate nu a menționat că adoră cum îi stă cu el, dar dacă îl poartă deseori, fără să îți spună că este prea larg sau prea strâmt, probabil că este mărimea potrivită.

Foarte important este să te asiguri că inelul respectiv îl poartă pe degetul inelar, locul unde va sta inelul de logodnă cu care îi vei cuceri inima pentru totdeauna. Degetele au grosimi diferite, iar o bijuterie pe care o va purta zi de zi trebuie să fie perfectă.

Cum alegem mărimea inelului de logodnă?

Cea mai simplă variantă este să folosești acest inel pe care îl poartă în mod regulat. Așteaptă momentul potrivit sau creează unul, astfel încât să fie plecată de acasă mai multe ore. 

Apoi, poți lua inelul și să mergi cu el la un bijutier care să facă măsurătorile pentru tine. Poți să faci aceste măsurători și pe cont propriu, dacă folosești ghidul celor de la Bijuterii TV. Ai nevoie doar de o riglă milimetrică cu care să măsori diametrul intern al inelului, iar șansele să dai greș sunt foarte mici.

Mai există varianta să ceri ajutorul unei prietene apropiate, alături de care să afli mărimea inelului perfect pentru partenera ta. Povestește-i acesteia intențiile tale și cu siguranță te va ajuta, în secret.

Cum alegem tipul inelului de logodnă?

Punctul de plecare atunci când alegi tipul de inel de logodnă este, de asemenea, colecția ei existentă. Dacă observi că poartă inele subțiri și discrete, ar fi bine să îi oferi unul în același stil. Dacă este fana inelelor mai groase, ai putea să te orientezi către o bijuterie de acest gen.

Atunci când alegi tipul de inel, există un lucru esențial pe care să îl ții minte: scopul tău este să o impresionezi. Nu alege un inel banal; orientează-te spre unul care să iasă în evidență, dar să se potrivească stilului ei.

Un astfel de moment vine la pachet cu mult entuziasm, iubire, frică și tensiune. Inelul de logodnă trebuie să impresioneze, iar dacă urmezi toți pașii menționați în acest articol cu siguranță vei identifica rapid ce mărime de inel i se potrivește iubitei tale. În acest fel, vei putea să elimini emoțiile din ecuație.

Acum că știi ce mărime poartă, poți să cauți primele variante de inele de logodnă chiar pe site-ul celor de la Bijuterii TV

Au o colecție variată de inele cu pietre prețioase, care vor impresiona cu siguranță orice femeie pregătită să facă următorul pas. Fie că vrei un inel clasic cu diamant, sau unul modern cu safir sau tanzanit, pe magazinul lor online vei găsi ceea ce cauți!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: