Home Petrecerea Burlacilor Faci pasul cel mare anul viitor? 5 motive să spui “DA!” ofertelor de Black Friday de la FineStore!  

Faci pasul cel mare anul viitor? 5 motive să spui “DA!” ofertelor de Black Friday de la FineStore!  

by admin@nunta

Faci nuntă în 2024 și nu știi cum să mai faci economii la capitolul organizare pentru a putea să te bucuri de acele detalii la care ții enorm, chiar dacă unora li se par doar mofturi? Profită de reducerile de Black Friday de la FineStore și achiziționează de pe acum băuturile cu care vrei să-ți surprinzi invitații și scapi de o parte din griji!

Vin roșu, rom Bacardi, gin G’Vine Floraison, wisky Gentleman Jack, vodka Crystal Head, tequila Clase Azul, coniac Hennessy, brandy Vecchia Romagna, lichior Baileys, șampanie Veuve Clicquot – găsești de toate într-un singur loc și scapi de bătaia de cap. Iar cum prețurile mici devin și mai mici la FineStore, ar fi și păcat să nu profiți de campania de Black Friday, care durează toată luna noiembrie. În plus, nu ați vrea să se ocupe altcineva – părinți, socri sau vreun unchi care știe pe cineva undeva – de alegerea băuturilor pentru nunta pe care o vreți perfectă, nu-i așa?

E momentul oportun ca viitorii miri ai anului 2024 să se ia de mână la o plimbare printre rafturile virtuale de la FineStore sau chiar printre cele fizice (București, Bd. Aerogării nr. 2-8). Oferta de Black Friday este valabilă și online, și în magazin și include branduri dintre cele mai cunoscute, al căror nume însuși este o garanție a calității și a gustului deosebit.

Nu lăsa pe mâine reducerile de care poți beneficia azi

Pentru barul cu băuturi aperitiv sau digestive puteți alege între numeroase mărci cunoscute. Whisky Jack Daniels, Nucky Thompson, West Cork, Jameson sau whisky Kamiki, din Japonia; rom Matusalem, supranumit și „coniacul romurilor”, Flor de Cana sau AH Riise; coniac Frapin, Remy Martin sau Courvoisier; vodka Absolut Vodka, Mont Blanc sau Belvedere, lichior Bailey’s, gin June by G’Vine sau Martini – toate au super preț pe FineStore, până la sfârșitul lunii noiembrie și tot ce trebuie să faci este să alegi inspirat momentul în care să plasezi comanda. 

Reducerile consistente de prețuri de Black Friday fac stocurile să se epuizeze rapid. Comandă vin roșu la super preț pentru nuntă și prosecco de cea mai bună calitate pentru invitați. Ai de ales între vinificatori din România, cu istorie, tradiție și experiență, și producători din străinătate, din Franța, Spania sau chiar din îndepărtatele Argentina și Australia. 

Cele mai citite articole

Vin Masi, din Italia, cucerește degustătorii cu aromele ample și nuanțele nobile. Vin Gerard Bertrand, roșu sau alb, poartă pe oricine într-o călătorie senzorială prin podgoriile Franței. Foss Marai, din Italia, nu sunt doar simple vinuri, ci provin dintr-un terroir extraordinar, dintr-o zonă protejată UNESCO, iar aromele splendide și intense sunt inconfundabile.

Cumpără băutura pentru nuntă la super preț, de Black Friday

Momentul tortului e musai să fie însoțit de cea mai fină șampanie sau de un vin spumant bun. Seducătoarea șampanie Gosset poate fi o alegere excelentă, la fel și șampanie Moet sau Dom Perignon, ori vin spumant Foss Marai. 

Nu uitați nici de petrecerea burlacilor și a burlăcițelor! Chiar dacă nu le organizați voi, vreți să vă asigurați că vă bucurați cu fetele/cu băieții de băuturi premium, așa cum meritați, înainte de cel mai important moment din viața voastră.

FineStore vine, ca de fiecare dată, în întâmpinarea nevoilor clienților săi. Pe lângă reducerile consistente de prețuri, băuturile se expediază prin curier oriunde în țară, iar transportul este gratuit la comenzi ce depășesc valoarea de 199 de lei. Iar dacă te-ai răzgândit, poți returna alegerile neinspirate în 45 de zile.

În plus, dacă în coșul tău de cumpărături se regăsește cel puțin un produs cu eticheta „Verde la Black Friday” intri automat la tragerea la sorți pentru unul dintre cele 100 de pachete promoționale alcătuite din cinci produse de top de la FineStore. Succes la cumpărături și o nuntă ca-n povești!

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: