Home Nunta Dintii temporari trebuie ingrijiti inca de la aparitia lor cu ajutorul unui medic stomatolog cu experienta

Dintii temporari trebuie ingrijiti inca de la aparitia lor cu ajutorul unui medic stomatolog cu experienta

by Ionescu Iuliana

Cand suntem mici cu totii suntem pur si simplu inspaimantati cand trebuie sa mergem la doctor. Daca mai e vorba si de domnul dentist care umbla la dintisori cu fel de fel de instrumente ciudate si ne invita pe scaunul poate prea mare pentru statura noastra deja ne pitim undeva in camera si acolo ramanem, daca putem, fireste.

Experientele la dentist pot fi traumatizante pentru copii, mai ales daca parintii nu au stiut cum sa le explice ce se va intampla si daca au mai existat in trecut experiente ce au implicat durere si plansete cat cuprinde. Aceste experiente se pot transforma intr-unele foarte placute si fara probleme la Clinica dentara Excedent.

Clinica cu experienta are medici stomatologi special pregatiti pentru a lucra cu micutii, ei au grija de dintii temporari pentru ca in viitor micutii sa aiba o dantura definitiva perfecta. Daca e cazul se pot monta si aparate dentare fixe si mobile, pentru a avea dinti drepti si aliniati corect pe maxilare.

Serviciile puse la dispozitie la cele mai bune preturi de clinica dentara Excedent cuprind tratarea dintilor temporari, inclusiv pulpotomia cu laser modern, sigilari de dinti permanenti, dirijarea eruptiilor dentare, precum si periaje profesionale si extractia dintilor temporari.

Unde lucrurile nu stau foarte bine se poate trata si parulisul, se pot trata eficient si fara durere cariile, se fluorizeaza local fiecare dinte pentru intarirea rezistentei la atacul acizilor. Frenectomia cu laser este unul dintre serviciile foarte utile de la clinica dentara amintita, excelent pentru accelerare tratamentului ortodontic si pentru tratarea dislexiilor.

Medicul stomatolog care se va ocupa de copii are peste 20 de ani experienta, orice interventie se face doar sub inhalosedare, interventiile cu laser sunt sigure si sunt supravegheate indeaproape de personal calificat.

Impreuna cu medicul stomatolog specializat in tratamentele copiilor se afla si medicul ortodont, pentru completarea tratamentului pedodontic. La finalul sedintelor la stomatolog copii sunt recompensati daca au fost cuminti si sunt determinati sa isi doreasca sa mai revina pentru a avea o dantura puternica si sanatoasa.

O sa-ti placa: