Home MireseBuchete / Lumanari cununie De ce sa alegi trandafiri albi pentru buchetul de mireasa?

De ce sa alegi trandafiri albi pentru buchetul de mireasa?

by admin@nunta

De ce sa alegi trandafiri albi pentru buchetul de mireasa?

Ziua nuntii este cea mai importanta pentru orice femeie. Este ziua la care orice femeie viseaza inca din copilarie. Tocmai de aceea totul trebuie sa fie perfect organizat si pus la punct pana in cel mai mic detaliu.

Dincolo de faptul ca trebuie organizata sala pentru nunta, meniul pentru invitati, muzica pentru petrecerea de nunta, fiecare viitoare mireasa acorda o atentie deosebita asupra modului in care va arata in cea mai importanta zi din viata sa – ziua nuntii.

Pentru acest lucru fiecare viitoare mireasa va cauta sa gaseasca rochia de mireasa potrivita, pantofii potriviti pentru un astfel de eveniment si va cauta sa se ingrijeasca de aspectul parului. Insa nu trebuie omis nici detaliul referitor la buchetul de mireasa si alegerea florilor pentru acest accesoriu reprezentativ pentru orice mireasa. Daca urmeaza sa incepi organizarea nuntii sau daca deja trebuie sa te decizi asupra buchetului de mireasa, poti avea in vedere sa alegi trandafiri albi pentru acest accesoriu din ziua nuntii.

Semnificatia trandafirilor albi pentru un buchet de mireasa

Trandafirii sunt de foarte multe ori alegerea preferata atunci cand vine vorba despre florile daruite partenerei de viata. De-a lungul unei relatii de iubire trandafirii rosii sunt daruiti cu diferite ocazii, fie ca vorbim despre ziua de nastere, ziua indragostitilor sau despre ziua speciala in care viitoarea sotie primeste inelul de logodna. Cu toate ca de-a lungul relatiei de iubire intr-un cuplu trandafirii rosii sunt alegerea preferata, pentru ziua nuntii buchetul de mireasa din trandafiri albi poate fi cea mai inspirata alegere.

Trandafirii albi simbolizeaza pacea si iubirea neconditionata. Fara doar si poate ca orice viitoare mireasa isi doreste ca in viitoarea casnicie sa se bucure de pace si de o iubire neconditionata, chiar si in cele mai dificile momente prin care vor trebui sa treaca impreuna un cuplu sot-sotie. Dincolo de iubirea romantica si pasionala dintr-un cuplu, casatoria simbolizeaza ideea de iubire neconditionata manifestata in toate formele ei. Iar buchetul de mireasa in care se regasesc trandafirii albi vine sa aduca aceasta semnificatie in „peisajul” nuntii.

Albul inseamna inclusiv puritate, iar atunci cand vorbim despre sentimentele care trebuie sa uneasca un cuplu de proaspat casatoriti iubirea si respectul incarcate de puritate trebuie sa se regaseasca fara doar si poate in relatia celor doi. Prin urmare trandafirii albi pot transmite inclusiv ideea de puritate a sentimentelor manifestate de cei doi viitori soti aflati in fata altarului in ziua ceremoniei religioase. Nu in ultimul rand trandafirii albi intr-un buchet de mireasa semnifica armonia in cadrul mariajului, dar si o casatorie de lunga durata. Si nu exista nici cel mai mic dubiu ca fiecare viitoare mireasa viseaza la un astfel de mariaj.

Alege buchetul de mireasa potrivit

Daca te-ai decis asupra faptului ca trandafirii de culoare alba sunt cea mai potrivita alegere pentru a accesoriza rochia de mireasa cu un buchet pentru ziua nuntii, trebuie spus ca vei putea alege dintr-o multitudine de modele de astfel de buchete de mireasa. Exista varianta de a alege trandafiri perfect albi, dar si varianta de a opta pentru trandafiri alb-ivoire sau trandafiri de culoare alb-roz. Aceste nuante vor putea sa se asorteze perfect cu tonul rochiei de mireasa.

Nu lasa la voia intamplarii nici cel mai mic detaliu pentru ziua nuntii si alege cu foarte mare atentie fiecare accesoriu pe care il vei folosi pentru ziua respectiva. Cauta din timp o florarie care sa-ti poata aranja buchetul de mireasa pe care ti-l doresti si care sa-ti puna la dispozitie flori cat mai proaspete si care sa reziste pe intreaga durata a nuntii. Fara doar si poate ca atunci cand vine momentul special in care mireasa urmeaza sa arunce buchetul nu ti-ai dori ca acei trandafiri albi din alcatuirea buchetului sa fie aproape uscati.

Chiar daca buchetul de mireasa este doar un accesoriu si florile din buchet transmit doar simple simboluri, intr-o zi atat de importanta precum cea a nuntii este foarte important sa alegi sa te inconjori de simboluri si semnificatii pozitive asa cum sunt transmise de trandafirii de culoare alba.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: