Home NuntaDecoratiuni Nunta Cum îți alegi baloanele perfecte pentru nuntă?

Cum îți alegi baloanele perfecte pentru nuntă?

by admin@nunta

Ce femeie nu s-a gândit încă din copilărie la cum va arăta ziua ei cea mare?! Chiar dacă gusturile în materie de decor au suferit schimbări de-a  lungul timpului, importanța alegerii decorului perfect a rămas aceeași. Alegerea florilor, baloanelor și a altor elemente de decor poate deveni extrem de stresantă și obositoare. Ca să vă ușurăm considerabil munca, v-am pregătit acest articol.

De ce să îți decorezi ziua cea mare folosind baloane?

După părerea mea, o nuntă fără baloane nu pare a fi o nuntă în adevăratul sens al cuvântului! Luați-vă un moment și gândiți-vă la câte nunți fără baloane ați fost în ultimul timp. Exact! Niciuna! De ce? Pentru că baloanele au devenit un accesoriu indispensabil la aproape  orice eveniment. Dar de ce? Ei bine, există mai multe motive:

  1. Baloanele sunt un accesoriu extrem de versatil.

Pot fi folosite pentru a crea arcade sau figurine , precum flori sau chiar animăluțe pentru a îi distra pe micii invitați. Le puteți umple cu heliu pentru a decora mesele și sala.  Pot fi integrate în coregrafia pentru dansul mirilor.

  1. Există o largă varietate de forme, culori și tipuri de baloane din care puteți alege.

Dacă doriți să creați o arcadă sau aranjamente, ideale ar fi baloanele cu dimensiuni mai reduse. Pentru decorarea săli puteți alege baloanele jumbo cu modele sau confetti în interior. De asemenea, baloanele din folie vor complimenta orice decor.

  1. Sunt accesoriul perfect pentru fotografii.

Printre cele mai iubite tipuri de baloane pentru fotografii se numără baloanele din folie metalizată, în formă de cifre sau litere,  și baloanele jumbo cu confetti.

  1. Au un preț accesibil.

Baloanele, indiferent de tip, au prețuri pentru orice buzunar.  Sfatul meu este să optați pentru seturi, deoarece veți obține mai multe baloane pentru un preț mai mic.

Cum să alegi baloanele potrivite pentru a crea decorul tău de vis?

Nu există un mod greșit de a alege baloanele perfecte, așa nu trebuie să te stresezi. Respiră adânc și apucă-te de treabă!

În primul rând, te sfătuiesc să nu alegi o anumită temă doar pentru că este în trend la momentul actual. Trendurile se schimbă extrem de rapid. Dacă urăști sau nu apreciezi în mod deosebit  culoarea magenta, nu o alege pentru nunta ta  doar pentru că este în trend. O nuntă este un eveniment cu o importanță deosebită, de care o să vrei să îți amintești peste ani. Nu vei vrea să te uiți la fotografiile de nuntă și să vezi o culoare pe care nu o adori în fundal.

Este simplu să te orientezi spre o anumită categorie de baloane pentru nuntă. Trebuie doar să te gândești la ce iubești cel mai mult, fie că sunt anumite culori sau teme. Câteva exemple ar fi:

  1. Dacă ești o persoană care iubește natura poți alege baloane în culori vii de albastru, verde, galben și nu numai. Poți crea un colțișor pentru cei mici, pe care să îl decorezi cu baloane din folie metalizată, în forme de animale. Astfel, îi vei ține ocupați în timpul evenimentului pentru ca părinții să se poate distra alături de tine. Este o modalitate bună și pentru a obține poze drăguțe alături de micii poznași.
  2. Dacă vrei să te simți ca o adevărată prințesă în ziua ta specială, poți alege baloane aurii sau argintii, simple, cu confetti sau cu diverse mesaje. Pentru a crea o atmosferă cât mai elegantă, poți completa decorul cu baloane negre, albe, violet, albastre sau roșii.
  3. În cazul în care ai o personalitate foarte energică, vei iubi baloanele în culori vibrante. Cu baloanele cu confetti multicolor nu vei da niciodată greși. Poți crea o arcadă din baloane multicolore și poți folosi baloane jumbo albe pentru a crea iluzia unor nori la baza arcadei.

Dacă nu știi de unde să începi, poți lua ca linie de start culoarea ta favorită. Iubești albastrul regal? Atunci alege baloane de această culoare, baloane aurii și albe. Vezi? E simplu, alege o culoare și alte culori care să o complementeze! Dacă ai o floare preferată, alege baloane în nuanțele acelei flori. De exemplu, dacă preferi trandafirii roșii, alege baloanele roșii deoarece acestea vor crea o atmosferă festivă, pasională și totodată elegantă. Nu uita că roșul se potrivește de minune cu verdele și negrul.

La ce să fii atentă când achiziționezi baloane.

Pentru a avea certitudinea unui decor frumos și durabil trebuie să fii foarte  atentă la următoarele detalii:

  1. Descrierea baloanelor. Nu vrei să comanzi baloane de 14 cm, crezând că sunt baloane jumbo de 90 cm. Nu uita că un preț mai mic poate însemna că baloanele respective au o dimensiune mai redusă.
  2. Calitatea baloanelor. Crede-mă, trebuie să achiziționezi baloane din latex sau folie de calitate superioară. Nu vrei ca acestea să pocnească în timpul nunții deoarece va fi un adevărat dezastru.
  3. Site-ul de unde le vei comanda. Nu comanda baloane de pe site-uri ciudate, doar pentru că oferă un preț mai mic. Nu vrei baloane de calitate proastă sau care să fie livrate după câteva luni. În schimb, alege site-uri de încredere. Nu uita că pe acestea vei găsi adesea promoții, livrare gratuită și rapidă.

Sper că acest articol ți-a fost de ajutor. Dacă îți dorești să ajuți și alte mirese, distribuie și apreciază.  Urmărește-ne pentru alte articole interesante. Spune-ne ce baloane ai ales și cum a fost ziua ta de vis în comentarii!

O sa-ti placa: