Home Diverse Costume de baie la modă în 2021

Costume de baie la modă în 2021

by admin@nunta

În magazinul online paisishop.ro vei găsi costume de baie pentru femei în diferite forme, culori și croieli de la elegante la sportive. Modelele atractive, sofisticate și materialele de înaltă calitate, sunt cele mai bune condiții prealabile pentru silueta ta, și exact asta oferă colecția de costume de baie Paisi. Aici vei descoperi o selecție exclusivă de costume de baie la modă, elegante și versatile. Un costum de baie la modă este compus dintr-o singură piesă sau din două piese și sunt unele dintre cele mai populare modele de costume de baie pentru femei din 2021. 

Costume de baie – Avantaje

Avantajele includ, printre altele, marea varietate de croieli. Versiunea clasică este simplă compusă dintr-un slip și un sutien cu cupe moi care se prind în șnururi. Această formă de slip pune silueta în centrul atenției, iar partea de sus oferă nu numai o formă atractivă, ci și o bună reținere. O altă variantă a costumului de baie în 2021 este forma slipului cu bandă lată pe șolduri și un sutien top. 

Un astfel de model  este potrivit pentru femeile mai plinuţe, deoarece acoperă bine șoldurile pline, făcându-le suple. De asemenea, fetele cu siluete atrăgătoare, vor deveni și mai atrăgătoare cu un astfel de costum de baie, deoarece, slipul se modelează pe trupul subțire, evidențiind fesele, datorită tăieturii adânci a bazei. Zonele laterale sunt prevăzute cu șnururi pentru ca formele late să fie transformate în zone înguste. Sutiene sunt în diverse modele, cu închidere cu șnur legat pe gât sau cu bretele cu închidere pe spate. 

A treia variantă a acestui costum de baie este bikini triunghi. Partea superioară este formată din două triunghiuri sub formă de cupe și șnururi, care sunt închise în spate și pe gât. Aceste modele sunt preferate în special de femeile care doresc să arate sportiv, îndeosebi femeilor surferi. Atunci când alegi costumul de baie potrivit, nu doar aspectul contează, ci și zona de aplicare. De exemplu, dacă îți place să înoți mult, este recomandabil să cumperi costume de baie cu fermoar și mâneci lungi. Acest lucru asigură că nimic nu alunecă în timpul înotului și scufundării.

Tankini și topkinis constau dintr-un top mai lung și slip asortați. În acest costum de baie pentru femei, stomacul este aproape complet acoperit, ceea ce multe femei consideră mult mai confortabil, mai ales în public. Variantele posibile ale acestui costum de baie pentru femei variază de la bluze fără bretele cu aspect corset până la gâtul halter și bretele convenționale. 

Multe dintre produsele magazinului online paisishop.ro se caracterizează prin detalii creative, cum ar fi tăieturi sofisticate și atrăgătoare. Acestea vin în combinație cu modele de suprafață mare sau cu gradiente de culoare neobișnuite. De asemenea, foarte atrăgător este costumul de baie întreg, cu spatele gol, care arată foarte discret și elegant.

O sa-ti placa: