Home Diverse Casio, un ceas de mana cu o istorie fascinanta

Casio, un ceas de mana cu o istorie fascinanta

by Ionescu Iuliana

Ceasurile de mana sunt o bijuterie de pret, atat pentru barbati, cat mai ales pentru femeile in tendinte. Astfel, pentru daca pentru doamnele si domnisoarele atente la moda ceasul de mana este o bijuterie care completeaza tinuta, pentru barbati este cel mai de pret accesoriu.

Spre exemplu, un ceas Casio Edifice va completa perfect atat tinutele elegante, cat si cele casual sau sport. In plus, se dovedeste o investitie majora in dressing-ul unei persoane care vrea sa fie la moda, dar si una durabila, atat timp cat va fi corect ingrijit si nu este expus unor facturi daunatori precum soarele sau apa, un ceas ar trebui sa reziste ani de zile fara nici cea mai mica problema.

Scurta istorie despre Casio

Brandul Casio a aparut in 1946, atunci cand a aparut primul dispozitiv de fumat. Primele ceasuri au inceput sa fie destinate vanzarii in 1974, iar primul model lansat de brand a fost Casiotron.

Din 1974 si pana in prezent, compania a dezvoltat o fabrica in Japonia, devenind unul dintre principalii competitori pe piata. La fel de apreciate sunt si modelele G-Shock, destinat in special barbatilor puternici care au nevoie de un ajutor de nadejde.

In prezent, brandul Casio se adreseaza tinerilor, care au inceput sa aprecieze modelele brandului pe care parintii si bunicii le aveau de pe timpuri. Mai mult, brandul este apreciat si pentru calitate, dar mai ales pentru fiabilitatea produselor. In plus, designul modern reuseste sa satisfaca necesitatile si exigentele tuturor clientilor, oferindu-le o gama variata de modele potrivite pentru orice bugete.

Revenind la modelele de ceasuri Casio Edifice, sunt prezente pe piata si modele puternic masculine, potrivite pentru tinutele sport. Este important ca intregul outfit sa fie in deplina concordanta asfel incat imaginea de ansamblu sa fie una desprinsa parac din paginile revistelor de moda.

Iata cateva dintre caracteristicile ceasurile Edifice:

  • bateria cu durata prelungita de viata – pana la 3 ani;
  • carcasa realizata din otel inoxidabil;
  • rezistenta sporita la socuri;
  • rezistenta sporita la apa;
  • afisaj analogic;
  • functie de cronometru.

Si datorita acestor caracteristici, vedetele au fost vazute nu o data purtand ceasuri de mana Casio, fie in timpul liber, fie in cazul unor evenimente importante.

O sa-ti placa: