Home Diverse Cădițe de duș potrivite pentru o baie modernă

Cădițe de duș potrivite pentru o baie modernă

by admin@nunta

Băile moderne se bazează pe principiul „mai mult cu puțin”. Stilul contemporan presupune eliminarea dezordinii și a obiectelor inutile și organizarea unui spațiu menit să-ți aducă liniște și relaxare pentru dușul de dimineață sau de la finalul unei zile grele de lucru. Dacă nu știi exact ce să alegi, catalogul de cadite de dus îți oferă inspirație, astfel încât să-ți cumperi articolul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Ai la dispoziție:

Piatra naturala

Marmura, granitul, travertinul și onixul sunt pietre naturale care pot fi prelucrate în formă de cădiță de duș. Disponibile în culori și texturi diferite, acestea au marele avantaj al rezistenței în timp și al faptului că se pot integra în orice stil modern. Indiferent ca este step-in sau la nivelul pardoselii, un duș amenajat din piatră naturală devine element central al acelui spațiu, impresionând prin rafinament și eleganță. Acolo unde spațiul permite, alături de duș poți instala și o cadă de dimensiuni mai mari, pentru a te bucura mai mult timp de relaxare.

Zona de ședere

Stilul modern de amenajări interioare se concentrează pe funcționalitate, utilitate și confortul beneficiarului. Dacă, din rațiuni practice, ai renunțat la modelul tradițional de cadă în favoarea unui spațiu de duș, nu înseamnă ca poziția în timpul spălării trebuie să fie incomodă. Soluția găsită de designeri pentru relaxare la duș? O bancă. În funcție de gust și de buget, poți alege o simplă bancă din tec sau alt material rezistent la apă sau o bancheta permanentă, din piatră, în ton cu pardoseala sau cu pereții laterali.  

La dublu

Cele mai citite articole

La început, au fost căzile tradiționale duble, cu spații individuale alaturate. Apoi, ideea a migrat către chiuveta cu două baterii de alimentare cu apă, spații de depozitare separate și o oglindă imensă, în fața căreia bărbieritul lui și machiajul ei să poată avea loc simultan. Folosind acest principiu, au apărut spațiile de spălat de mai mari dimensiuni, cu două baterii de duș alăturate. Astfel, două persoane pot face duș în același timp, fără a folosi apa pe rând și fără înghesuială.

Noua cabină de duș

În general, băile moderne se rezumă la cădițe de duș, montate la nivelul pardoselii. Însă, dacă optezi pentru o amenajare îndrăzneață, poți redefini conceptul de cabină. Evident, nu vei apela la modelele de serie din magazinele de profil. Un perete transparent sau mat din sticlă este un început. Ca sursă de inspirație, stilul industrial este foarte ofertant, așadar, pe lângă sticlă, poți adăuga profile din metal. Un pas mai departe poți face prin reproducerea unei veritabile cabine telefonice, din materiale rezistente la apă, cu toate elementele specifice integrate.

Dușul din pardoseală

Un design cu adevărat minimalist la nivelul pardoselii este nivelarea perfectă. Dacă nu dorești să faci nici un pas mai sus de nivelul podelei, cădița de duș poate fi amenajata direct din plăcile de pardoseală. Singura condiție este să integrezi țevile de scurgere sub podea și să obții înclinația necesară din montajul plăcilor. Vei obține, astfel, cea mai lină trecere în și dinspre spațiul de spălat.

Investiția în materiale de calitate se justifică prin atmosfera plăcută pe care ți-o produc și pentru creșterea și menținerea valorii de piață a casei tale. De cele mai multe ori, spațiul de dus se apropie de amenajarile de tip wellness si spa. Cu cat integrezi mai multe elemente de relaxare în propria baie, cu atat te vei simți mai revigorat de fiecare dată.

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: