Home Diverse Avantajele dulapurilor frigorifice inox

Avantajele dulapurilor frigorifice inox

by admin@nunta

Dulapurile frigorifice din inox sunt nelipsite din magazine alimentare, restaurante,  cantine , hoteluri, supermarketuri pentru depozitarea alimentelor.

Modelele de dulapuri frigorifice din inox pe care le găsiți în oferta TC Romania Crown Cool acoperă nevoile pe care le are în activitate orice antreprenor HoReCa.

Puteți alege dintre tipurile de dulapuri cu uși metalice, dar și dulapuri cu uși din sticlă, în raport de multe criterii.

După temperatură:

  • medie: universale, care se pretează depozitării unor produse extrem de variate;
  • scăzută: pentru depozitarea alimentelor congelate și semifabricate la temperaturi foarte reduse;
  • combinată: pot să asigure o arie mai mare de temperaturi.

Dulapurile frigorifice cu temperaturi scăzute (de îngheț) au o temperatură de funcționare cuprinsă între minus 18 grade și minus 25 grade Celsius și sunt destinate depozitării pe termen lung a produselor congelate.

Dulapurile cu temperaturi medii au o temperatură de funcționare cuprinsă între 0 grade și plus 10 grade Celsius.

Conform materialului carcasei, dulapurile frigorifice sunt împărțite în două tipuri:

– dulapuri cu carcasă din oțel cu acoperire polimerică (de obicei albe);

– dulapuri cu carcasă din oțel inoxidabil.

Alegerea dulapului potrivit este recomandată în funcție de scopul său, precum și de condițiile de operare. Majoritatea dulapurilor frigorifice sunt instalate în depozitul sau instalațiile de producție ale unui magazin sau restaurant.

Pentru camerele cu umiditate ridicată constantă este mai bine să alegeți dulapuri frigorifice cu carcasă din oțel inoxidabil.

Practica arată că durata de viață a unui frigider inoxidabil depinde mai mult de fiabilitatea echipamentului respectiv și a altor componente ale sale decât propriu-zis de starea carcasei. Iar această perioadă poate ajunge la 10-15 ani.

Carcasa este realizată din oțel inoxidabil pentru utilizare alimentară de înaltă calitate în interior și în exterior, fapt care asigură depozitarea pe termen lung.

Cele mai citite articole

Toate componentele echipamentului frigorific din inox sunt ușor de curățat și întreținut.

Pentru selectarea corectă a echipamentului contactați specialiștii de la TC Romania Crown Cool.

Aceștia vor fi bucuroși să vă spună care sunt diferențele dulapurilor frigorifice pe care le au în ofertă. Ei vă vor ajuta să optați pentru acel model de dulap frigorific cu dimensiunile, materialul pentru ușă (sticlă, metal emailat sau oțel inoxidabil) și informații referitoare la temperatură (refrigerare, congelatoare) cel mai potrivit pentru unitatea HoReCa pe care o aveți.

Livrarea, instalarea și punerea în funcțiune se poate realiza de o echipă din cadrul companiei, la cerere.

Cel mai mare avantaj este rezistența la folosire intensivă, de aceea este foarte des utilizat inoxul în fabricarea sa. Datorită rezistenței sale, oțelul inoxidabil este utilizat pe scară largă la fabricarea multor altor tipuri de dotări existente într-o bucătărie profesională, care ar trebui să fie foarte solide, să se opună bine la deteriorarea prin impact.

În plus, oțelul inoxidabil este rezistent la uzura de suprafață și este, de asemenea, decorativ. Este foarte plăcut din punct de vedere estetic, acesta fiind probabil motivul pentru care este utilizat pe scară largă în industria alimentară.

Dulapurile frigorifice pentru restaurante sunt selectate pe baza mai multor caracteristici care influențează achiziționarea de echipamente fiabile:

  • Volumul dulapului frigorific în funcție de numărul de produse care vor fi depozitate în acesta;
  • Dimensiunile generale ale echipamentului de stocare la rece;
  • Condiții de temperatură (înghețare sau răcire);
  • Modul de proiectarea a ușii: poate fi din sticlă (transparentă) sau, cel mai adesea, opacă
  • După modul de răcire: cu răcire statică și dinamică.

Intră pentru detalii despre dulapurile frigorifice din inox și comenzi pe tcromania.com.

 

 

 

 

 

Cele mai citite articole

O sa-ti placa: