Home Diverse Dust Busters – Expertii in curatenie profesionala

Dust Busters – Expertii in curatenie profesionala

by admin@nunta

Noi suntem echipa Dust Busters, experti in curatenie profesionala. Inca de cand ne-am inceput activitatea in domeniul serviciilor de curatenie, am fost constienti ca profesionalismul este cheia pentru a oferi calitate premium si pentru a castiga constant noi clienti.

Ne-am propus de-a lungul timpului sa facem din rezultatele muncii noastre o carte de vizita si faptul ca actualii clienti ajung sa ne recomande cu incredere mai departe altora, este o dovada ca tot ceea ce facem, facem bine si responsabil.

Ce ne deosebeste de concurenta ?

Care este secretul reusitei in domeniu? Pe langa profesionalism, modul in care inovezi constant in folosul clientilor este de asemenea, important si te ajuta sa devii cel mai bun in ceea ce faci.

Am investit in permanenta in a oferi servicii de buna calitate si ne-am concentrat fortele pentru a forma o echipa de profesionisti – oameni priceputi, harnici si devotati muncii lor. Credem ca echipele noastre de curatenie stabilesc standardul in domeniu, nu degeaba clientii ne numesc experti in curatenie profesionala. Si pentru ca aminteam de inovatie, nu trecem mai departe fara a mentiona o facilitate pe care o au la dispozitie clientii nostri si care ne diferentiaza de concurenta, facandu-ne chiar unici pe piata in randul firmelor de curatenie profesionala. Sistemul de monitorizare video prin care fiecare client poate urmari modul in care s-a desfasurat sesiunea de curatenie in locatie pentru care a solicitat echipa Dust Busters. La cererea clientului, oamenii din echipa poarta pe parcursul prezentei in locatie, o camera video atasata pe piept. In acest fel, totul poate fi urmarit in cel mai mic detaliu, astfel incat clientii nostri sa aiba siguranta ca echipa care a intrat in locuinta, birou sau alt tip de spatiu isi face meseria asa cum trebuie. Clientii Dust Busters pot revedea filmarea serviciilor noastre in termen de pana la 7 zile. Filmarile se fac doar la cererea clientului si sunt incluse in pachetul standard achizitionat.

Profesionalismul si atentia ne ghideaza in tot ceea ce facem zi de zi si in modul in care ne derulam activitatea, insa trebuie sa luam in calcul si situatiile neprevazute care se pot intampla. Astfel, pentru cazurile in care anumite obiecte sunt deteriorate in urma operatiunilor de curatenie, am venit cu solutia politei de asigurare pentru prestarea serviciilor de curatenie. In cazul unui eveniment neprevazut, clientul poate fi recompensat cu pana la 10.000 de euro in baza acestei asigurari.

Experiti in curatenie in toate tipurile de locatii

Curatenie la domiciliu: unul dintre cele mai solicitate tipuri de servicii din portofoliu nostru. Echipa Dust Busters iti face curatenie luna acasa, transformand spatiul intr-un loc curat, aerisit, ordonat.

Curatenie birouri: spatiul in care echipa ta lucreaza trebuie sa fie mediul propice pentru a creste productivitatea muncii. Oamenii din echipa Dust Busters stiu acest lucru si pot face spatiile de birouri sa arate impecabil, la prima ora, cand angajatii sosesc la munca.

Curatenie spatii comerciale: imaginea conteaza, chiar si atunci cand vine vorba de felul in care se prezinta spatiul comercial in fata clientilor. Expertii Dust Busters au cele mai inovatoare solutii pentru a face ca totul sa straluceasca de curatenie.

O sa-ti placa: