Home Nunta Idei pentru cadouri de nunta

Idei pentru cadouri de nunta

by admin@nunta

Gasirea cadoului perfect pentru nunta nu este o sarcina usoara. Mai ales ca fiecare cuplu are diverse preferinte. Pentru a va face mai usor o idee, exista sugestii in sensul cadourilor de nunta pe care le puteti cumpara. De la darurile traditionale de nunta, pana la cadouri unice pe care nu le veti gasi intr-un magazin, fiecare cadou poate multumi orice cuplu.

Cand dragostea pluteste in aer si esti invitat sa sarbatoresti fericita uniune a doi oameni, trebuie sa va prezentati la nunta cu ce e mai bun, pentru a va remarca si a ramane in amintirea mirilor. Sigur, poate fi dificil să iesi in evidenta cu un anume cadou atunci cand aproape toata lumea ii cunoaste pe viitorii soti. Insa cu un cadou care va demonstra aprecierea ta pentru cuplul nou casatorit sigur te vei evidentia in sensul ca mirii isi vor realiza ca ai pus suflet in alegerea acestui dar.

E adevarat ca gestul contează, nu neaparat cadoul. Dar cadoul e un simbol si selectarea lui arta si inspiratie. Noul trend este sa cumperi un cadou simbolic, pe care stii ca mirii o sa il indrageasca. Iata cateva sugestii inedite pentru ceea ce ar trebui sa adaugati pe lista eventualelor cadouri, in caz ca sunteti invitati la o nunta.

Obiecte handmade

Daca doriti sa va indepartati de registrul traditional de nunti si sa gasiti ceva unic pe post de cadou de nunta, puteti alege ceva fabricat manual, iar un asemenea cadou cu siguranta va atrage atentia mirilor, fara posibilitatea de a se pierde prea usor in sirul cadourilor aduse de catre ceilalti invitati la nunta.

Un set de bagaje

Este un cadou perfect pentru un cuplu care adora calatoriile si nu numai. In plus, se vor gandi la tine de fiecare data cand vor pleca intr-o calatorie. Pentru un efect suplimentar puteti adauga bagajelor etichete personalizate cu numele mirilor.

Vouchere

Daca cuplul doreste sa isi puna la punct propria casa, banii sunt mereu bine veniti. Dar sa oferiti mirilor asa bani pur si simplu nu are o latura personala. Oferiti-le tinerilor casatoriti vouchere de la magazinele de unde cumpara de obicei sau vouchere la SPA – o experienta pe care nu o vor uita.

Bilete

Orice tip, de la cele la film pana la cele de avion. Incearca sa vezi ce oferte de last minute gasesti. Nu-ti face griji pentru programul mirtilor, sigur o sa gaseasca timp pentru un city-break. Daca o calatorie iti depaseste bugetul, atunci ii poti surprinde cu bilete la o piesă de teatru/operă/balet/concert. Sigur nu vor uita niciodata!

Cadouri pereche

E o noua tendinta in materie. Cadourile originale de nuntă sunt cadourile „pereche”, idei care se adreseaza aceluiasi tip de tabiet, abordat din perspectiva EI si perspectiva LUI. Spre exemplu: un set de barbierit pentru EL si o trusa de manichiura pentru EA reprezinta ceva simplu, dar de efect. Daca adaugi si un mesaj de suflet dedicat celor doi atunci gata, ai rezolvat cu cadoul.

Busola personalizata

Pentru ca cei doi sa gaseasca intotdeauna drumul spre casa…Cei doi vor intelege mesajul. Iar un mesaj personalizat pe busola le va aminti tot timpul ca au făcut alegerea potrivită.

Electrocasnice

Secolul 21 zice ca mai bine un LCD cu diagonala 200cm, expressor, masina de facut paine sau aparat de masaj sau un aspirator care curat singur.

Tehnologie

Puteti merge pe mana unui aparat foto ideal pentru luna de miere sau o camera subacvatica.

Up in the sky

Pentru un cuplu amator de adrenalina, o saritura cu parasuta poate fi modul perfect de a marca inceputul vietii impreuna. Si pentru cei mai puțin aventurosi exista alternative memorabile. Le puteți face cadou mirilor o plimbare cu un balon cu aer cald, deasupra orasului.

Un cos de picnic

Se spune ca acest cadou e de genul ”the gift that keeps on giving”. Exista cosuri de picnic de la varianta sport, pentru un picnic montan, la variante chic – care pot fi folosite pe plaja sau pe malul Senei. Exista si cosuri de picnic speciale, „de firma” care, pe langa tacamuri si pahare, au si un compartimente frigorifice si patura de picnic impermeabila.

Nu uita: Cel mai important este ca acest cadou să se incadreze in bugetul tau si ca viitorul cuplu sa il păstreze in noua lor casa indiferent daca este vorba despre o rama de fotografii, de o sticla buna cu vin sau un set de tacamuri de o mie de lei.

O sa-ti placa: