Home NuntaFotografi Nunti Sfaturi importante pentru a gasi fotograful pentru nunta ta de vis

Sfaturi importante pentru a gasi fotograful pentru nunta ta de vis

by Ionescu Iuliana

Gasirea unui fotograf nunta bun se poate dovedi o reala provocare, deoarece pe piata exista zeci de fotografi gata sa isi ofere serviciile la diferite evenimente. Problema este ca unii dintre fotografi nu au suficienta experienta pentru a filma la o nunta, iar un aparat foto bun si scump nu ii transforma neaparat in fotografi buni.

Cum si unde gasesti fotograful perfect de nunta

Fotograful de nunta va avea un rol foarte important in timpul ceremoniei, dar si dupa. Practic, fotograful este persoana care va ramane in amintirea mirilor si, daca va face treaba buna, va fi apreciat si peste ani de zile. Fotograful de nunta nu se alege la intamplare, dupa un singur anunt postat online. Clientul trebuie sa vada un portofoliu cu poze, sa le aprecieze, sa intrebe cat costa serviciile oferite, sa aloce atentia necesara detaliilor.

Gasirea unui fotograf de nunta bun necesita multa documentare. Mirii trebuie sa aiba rabdare, sa studieze bine ofertele si sa aleaga ceea ce se apropie cel mai mult de ceea ce isi doresc, adica de o poveste prezentata in imagini. Profesionistii WhiteStories, de exemplu, inteleg nevoile fiecarui cuplu in parte, deoarece oamenii sunt diferiti si nu intotdeauna ce se potriveste unui cuplu se va potrivi si altui cuplu.

Gasirea unui fotograf bun depinde si de acest criteriu, cat de dispus este fotograful sa se plieze pe nevoile si pe preferintele clientilor si cat de rigid este in a-i fi respectate cerintele sale.

Echipamentul fotografilor si cameramanilor este profesional, format din instrumente de cea mai buna calitate. Astfel, pot monta filmarile, pot face corectii de culoare profesionale, pot modifica unele mici imperfectiuni, astfel incat aspectul pozelor sa fie impecabil.

Nu in ultimul rand, profesionistii, precum cei de la White Stories, pot asigura filmari aeriene cu drona si rezolutie 4 K, pentru clientii care decid ca nu este suficient albumul foto, ci este necesara si filmarea nuntii.

Fotograful pentru nunta profesionist va fi gasit cu usurinta in mediul online, pe un site profi cum este https://www.whitestories.ro/.

Aici, clientii vor putea face o cerere de oferta, vor putea vedea cateva fotografii din portofoliu si isi vor putea imagina cum arata fotografiile lor de la nunta. In plus, cei care doresc vor putea stabili si o intalnire cu fotograful, vor putea cere albume foto realizate recent, deoarece de multe ori ceea ce se vede in mediul online difera de ceea ce se vede in realitate, vor putea stabili o suma pentru serviciile oferite.

Pentru o buna colaborare, clientul trebuie sa pastreze legatura cu fotograful, sa isi exprime ideile, dorintele, sa fie atent la cerintele acestuia si la unele lucruri pe care le sugereaza de la bun inceput, sa stabileasca in contract conditiile de comun acord si sa le respecte de ambele parti. Fotograful de nunta reprezinta o alegere importanta pe care mirii trebuie sa o ia de comun acord.

In concluzie, fotografii din cadrul agentiei White Stories au experienta necesara si aparatura pentru a asigura clientilor fotografii reusite si filmari de nunta spectaculoase!

O sa-ti placa: