Home Mirese Secrete pentru frumusete de la vedete

Secrete pentru frumusete de la vedete

by Ionescu Iuliana

Frumusetea vedetelor nu consta doar in operatii estetice, un make-up perfect si implanturi cu botox. Deoarece imaginea lor este foarte importanta, mare parte dintre acestea adopta un stil de viata sanatos si in intimitate, raman fidele anumitor trucuri de infrumusetare la indemana, mai putin costisitoare decat ne-am imagina. Sa descoperim asadar, cum se mentin in forma cele mai sexy vedete de la Hollywood:

Ten stralucitor

Secrete pentru frumusete de la vedeteDemi Moore: hidratare si iar hidratare. Acesta a declarat ca oricat ar fi de obosita, nu adoarme inainte de a-si curata tenul foarte bine cu produse de ingrijire. De asemenea, actrita recurge frecvent si la masti naturiste pe baza de argila in combinatie cu uleiuri volatile. Argila combate oboseala, imbunatateste circulatia sangelui si reda elasticitate pielii. Pentru exfolierea celulelor moarte Demi Moore a recunoscut ca foloseste si un scrub preparat din miere, zahar brun si putin ulei de masline. Rezultatul este o piele fina, catifelata, datorita mierii care hidrateaza si revigoreaza piela.

Cindy Crawford a marturisit ca si-a mentinut frumusetea tenului utilizand creme bogate in antioxidanti, cu protectie solara. De asemenea, nu ar renunta la o crema de noapte Secrete pentru frumusete de la vedeteputernic hidratanta, crema pentru conturul ochilor si o masca saptamanala. In plus, un alt truc utilizat de Cindy Crawford, usor de realizat acasa este amestecul de lapte si apa minerala. Pus intr-o sticla cu pulverizator se utilizeaza pe parcursul zilei, asigurand un ten catifelat, radiant.

Nicole Kidman este recunoscuta pentru tenul ei deschis, cu aspect de portelan. Aceasta a recunoscut ca se fereste de razele soarelui, utilizand din plin masti si creme antibronzante.

Par sanatos

Chaterine Zetta Jones, recunoscuta pentru o podoaba capilara de invidiat, recomanda clatirea cu bere, apoi spalarea parului cu sampon. Chiar daca nu miroase bine, berea contine ingredienti nutritivi importanti datorita complexului de vitamina B.

Britney Spears recomanda uleiul de migdale pentru intretinearea parului. Bogat in vitamina E, contine magneziu si calciu. Se aplica cu varful degetelor pe par sau pe varfurile aspre si se maseaza usor. Rezultatul? In urma tratamentului parul devine moale, placut la atingere si stralucitor.
Siena Miller este adepta produselor naturiste. Aceasta utilizeaza un sampon hranitor bogat in vitamina F si floarea soarelui.

Secrete pentru frumusete de la vedeteGabriela Spanic utilizeaza produse cosmetice pentru ingrijirea parului din aceeasi gama, care-i protejeaza firul de par. Insa, recurge cu incredere si la o masca preparata acasa, pe baza de maioneza, otet si ulei de masline. Se lasa 30-35 de minute sa actioneze, apoi se spala foarte bine cu sampon.

Dieta

Angelina Jolie se mentine in forma cu foarte mult sport, exercitii Pilates si un regim sanatos. Lipsa celulitei pe picioare si abdomen se datoreaza impachetarilor in folii de plastic. Acest truc ajuta la eliminarea toxinelor prin transpiratie si a kilogramelor in plus.

Eva Longoria, apreciata pentru formele ei armonioase a declarat ca nu este adepta dietelor. Mananca putin din toate, axandu-se mai mult pe amestecuri legume variate. Actrita se mentine in forma mergand cel putin de trei ori pe saptamana la sala, tonifiindu-si muschii cu ajutorul unor exercitii speciale.

Cindy Crawford arata la fel de bine ca in tinerete, demonstrand ca desi a inaintat in varsta Secrete pentru frumusete de la vedeteeste preocupata de silueta ei. Secretul? aceasta recomanda un pahar de apa sau ceai verde inainte de masa pentru ameliorarea senzatiei de foame. De asemenea, fostul model de succes tine o dieta pe baza de proteine si face foarte multe exercitii de fitness pentru a se mentine in forma, plus minim 30 de minute aleregat pe banda rulanta.

O sa-ti placa: