Home NuntaMarturii nunti Nunta in stil Twillight: de la invitatii la rochia de mireasa

Nunta in stil Twillight: de la invitatii la rochia de mireasa

by Ionescu Iuliana

Seria cartilor si a filmelor Twillight a avut un mare impact asupra societatii si a atras milioane de fani in intreaga lume. Iubitorii fantasticului si a iubirilor neobisnuite au fost cuceriti pe loc de acest film care pana la urma a devenit un fenomen.

Pentru ca a luat o asemenea anvergura si pentru ca sunt din ce in ce mai multi fani ai acestui film, unele cupluri aleg ca si tematica pentru nunta lor stilul Twillight.
Pentru a avea o nunta cat mai adecvata si mai adaptata acestui stil aveti nevoie ca toate detaliile sa fie satabilite in functie de firul narativ al povestii.

Pentru o nunta in stil Twilight trebuie sa imprumutati influente din stilul vintage pentru ca vampirii sunt creaturi care ajung pana la mii de ani.

1. Invitatii de nunta personalizate: in locul numelor voastre puteti sa treceti Bella si Edward, iar in paranteza numele reale. La fel puteti proceda si in cazul nasilor (alegeti doua personaje dragi din film si treceti-le numele in locul nasilor).

Invitatie de nunta disponibila pe site-ul E-Accesorii.ro
2. Localul sa fie amenajat in stil vintage: adica sa aveti elemente care sa arate ca lucrurile vechi ce tin de traditie sunt importante pentru voi si tineti sa le impartasiti cu cei dragi.

O sa-ti placa: