Close
Va rugam sa alegeti furnizorii de care aveti nevoie la nunta!
Nunta
Restaurante nunti
Corturi nunti
Torturi de nunta
Agentii nunti
Filmari nunti / Cameramani
Fotografi Nunti
Dj nunti
Buchete / Lumanari cununie
Marturii nunti
Lista de casatorie
Decoratiuni Nunta
Accesorii nunti
Cursuri de dans
Calesti de nunta
Accesorii mireasa
Mire
Costume mire
Inele de logodna
Luna de miere
Mirese
Buchete / Lumanari cununie
Accesorii mireasa
Rochii de mireasa
Inele de logodna
Make-up artist
Luna de miere
Travel
Luna de miere


Mesaj:
blog

Interviu Catalin Dardea (wedtv.eu)

2014-09-12


1. Sunteti unii din cei mai buni cameramani din domeniu. Care este atuul vostru fata de concurenta?

-Nu ma vad unul dintre cei mai buni cameramani in acest domeniu, imi place ceea ce fac si mai mult decat asta imi place sa fac lumea sa zambeasca prin ceea ce fac, iar atuul meu este oglindit in finalul materialului care il predau.2. Stim ca vii din televiziune. De ce ai ales sa renunti la domeniul asta si sa te axezi pe partea de nunti?

-Partea cu nuntile este o mica parte din bussines-ul meu televiziunea in cativa ani nu o sa mai fie, asa ca m-am hotarat ca experientei acumulate in tv sa ii fac un upgrade si sa fac lucrurile care imi plac si care ma satisfac sufleteste.3. Care este impactul dronei la nunta?

-Drona este un "point of view" nou pentru oricine, chiar si pentru noi cei care suntem in aceasta industrie. Are un impact foarte placut asupra oamenilor care privesc ceea ce se filmeaza cu ea mai ales daca sunt si subiectii obiectivului4. Spune-mi, te rog, care este importanta clipului de dupa nunta?

-Clipul este un filmulet foarte scurt care la fel are un impact placut asupra privitorilor evenimentului respectiv, mai ales cand sunt si ei o mica parte din actorii acestuia!5. In general se merge pe o poveste predefinita? Sau va adaptati la fata locului pentru a trage cadrele?

-Eu personal ma adaptez la fata locului, Singurul lucru unde ma gandesc la un scenariu este pentru clipul de dinaintea nunti, un clip care este oferit de miri pentru invitati!6. De cate camere este nevoie la o nunta pentru a cuprinde cat mai bine pe filmare atmosfera evenimentului?

-In functie de invitati, de obicei recomand 2 camere pentru a putea surprinde cat mai bine momentele evenimentului, ajutandu-ne si pe noi la editare pentru a face un montaj dinamic.7. Cum a fost la nunta Lorei? De unde ti-a venit ideea de a face un scurt metraj?

-Cand au venit la mine sa discutam despre nunta, le-am propus sa facem un filmulet pentru invitati, ei s-au gandit la un scenariu, Lora avea o piesa mai veche care s-a potrivit ca o manusa pentru povestea lor de dragoste si asa a iesit acest clipulet care a avut un impact foarte placut asupra invitatilor, mai ales ca in clip erau si imagini din ziua evenimentului.

Interviu Catalin Dardea (wedtv.eu)


Contact
Copyright © 2006 - 2018, E-Mariage. Toate drepturile rezervate.
Disclaimer: E-mariage nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile si pozele postate pe acest site de catre furnizori.
K Group